2018-06-30 03:33:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Figyeljen oda étkezésére

Napi horoszkóp június 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Marssal együtt állásban aktiválja ma az ön tizenegyedik sorsterületét, felkérhetik, hogy egy csoport közös céljaiért tegyen. A közösségen belül nézeteltérések várhatók, mert ön nem kíván kötelességeinek eleget tenni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma a Hold kedvezőtlen fényszöget alkot az Uránusszal, ami az ön jegyében tartózkodik, emiatt ön nagyon makacs módon viselkedik, nem tűr el semmilyen beleszólást a környezetétől. Természetes mindez vitákat eredményez, ön most mindennek ellenszegül.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az ön kilencedik sorsterületét aktiválja, nagyobb utazásra szánja el magát, olyan társasággal, akikkel hasonló a világnézetük, az egész utazást végig beszélgetik, mély meglátásokra tehet szert. Az izgalmak iránti igénye végtelen, vitatkozó készsége ma kiemelkedő.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az önt uraló Hold ma a Vízöntő jegyében tartózkodik, ez még több segítőkészséggel ruházza fel önt. Elkötelezettsége nem személyhez, hanem eszméhez kötődik.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az ön hetedik sorsterületén tartózkodik ma a Hold és Mars, ami önt partnerével szemben igen ingerlékennyé és türelmetlenné teheti. Ma hajlama lehet az elhamarkodottságra, csak a saját feje után kíván menni. Fékezze magát és törekedjen a kompromisszumra!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold-Mars együttállása ma az ön hatodik sorsterületén halad át, ez feltételez némi túlhajszoltságot a munka területén, ami stresszt okozhat. Étkezésére jobban oda kell figyelnie. Háziállatai is több gondoskodást igényelnek.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Gyermekekkel kapcsolatos kérdések kerülnek ma fókuszpontba. Bármilyen kreatív tevékenységbe kezd ma, az virulni fog. Sportokhoz, szerencsejátékokhoz nagy kedvet érez, de túl sokat ne kockáztasson és végleges döntéseket se hozzon!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma a negyedik sorsterülete aktivizálódik, ez lehetséges, hogy az ön alapvető biztonságát kérdőjelezi meg. Ön mindenáron nyugalomra törekszik és családja számára is ezt szeretné biztosítani. Hajlama van az elhamarkodottságra, tartózkodjon a kapásból meghozott döntésektől!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egyre gyorsul a mindennapi tempó, ma szorosabb kapcsolata lehet a közvetlen környezetével. Ingerlékenysége és türelmetlensége problémákat okozhat, de ha fegyelmezi magát, akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehet.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma a pénzügyi eszközök és javak állnak érdeklődése fókuszpontjában. Talán komoly kiadások várhatók, vagy nagyon drága eszközök vagy szolgáltatások megvásárlása lehetséges. Ne legyen mohó és ne vállaljon meggondolatlan anyagi kötelezettségeket!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön ma cselekvő helyzetben van, tele önbizalommal és önállósággal, ez rengeteg energiát és komoly kezdeményezőkészséget jelezhet. A testi energia és vitalitás, amivel ma ön rendelkezik, segítséget nyújthat az önmegvalósításban.

 


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma sok időt tölthet egyedül, talán olyan kutatáson dolgozva, ami igényli az elvonulást. Gyűjtse be az információkat, de annak rendszerezésére ráér később is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: